Høsten har kommet i Fjord-Norge. Corona har fortsatt livet under kontroll, men vi ser allerede frem til 2021 fullt av håp.

Noen gater har vært stengt siden helgen, som Trollstigen og Dalsnibba. Geiranger - Langvatn er også stengt for øyeblikket på grunn av storm på lørdag og kalde temperaturer. Også her på Hustadvika-kysten har den første snøen falt på fjelltoppene.

Dessverre besøker ikke Hurtigruteskipene oss for øyeblikket, for det er bare to skip som seiler og fra neste uke bare fra Bodø til Kirkenes og tilbake til Bodø. Vi håper selvfølgelig at situasjonen snart vil endres.

Neste helg vil vi gå et skritt videre inn i den mørke årstiden med tidsendringen. For øyeblikket er det mørkt rundt klokken 19, og det blir lyst rundt klokka 8.

Den mørke årstiden betyr også muligheter for å se nordlyset. Selv om de beste regionene for dette er lenger nord, er sjansene fra onsdag også gode for vårt område for at vi kanskje kan se det. Den såkalte KP-indeksen, som viser hvor langt sør nordlyset beveger seg, øker til helgen. Nå trenger vi bare klart vær.

No items found.