Sommersesongen er rett rundt hjørnet. Det andre året i tider med koronapandemien.

Selv om Norge har stengt grensene for øyeblikket, er stemningen en annen i år. Spesielt innen turisme øker de positive tegnene, selv om dette året absolutt vil se annerledes ut enn vanlig. Bestillinger og henvendelser for 2022, men også for 2021-sesongen kommer inn nesten hver dag, og du har endelig følelsen av at ting beveger seg igjen. Selvfølgelig vil det ta tid før cruiselinjene kommer tilbake som tidligere år, men forhåpentligvis blir det startet i år.

For øyeblikket har vi en periode med godt vær og nyter dagene i den fantastiske naturen. I nær fremtid håper vi at Norge åpner igjen for utenlandske turister, og at vi da vil kunne presentere det fantastiske fjordlandskapet for våre gjester igjen. Alle de som er involvert i turisme vil helt sikkert holde fingrene krysset.

Omgivelsene våre viser nå sin vakreste side med drømmevær i slutten av mai. Snøen på fjellet begynner å smelte, Trollstigen og Dalsnibba er åpne og turister fra eget land bruker frie dager på å utforske landskapet. Vi håper at vi snart vil kunne ønske turister fra utlandet velkommen igjen, og at vi alle snart vil kunne legge de siste månedene bak oss. Tegnene for en ny start i turisme er der, og forhåpentligvis kan vi snart si

"Velkommen igjen" til vakre Norge.

No items found.