Hellesylt til Geiranger

En panoramatur som tar deg fra fossene i Hellesylt til Geirangerfjorden, UNESCOs verdensarvliste, forbi landsbyer, elver og innsjøer i fantastiske naturlige omgivelser.

Natur
Natur
Utsikt
Utsikt
Buss
Buss

Information

Information

Informasjon

Meeting point
Møtepunkt
Treffpunkt
Departure Time
Avgangstid
Abfahrtszeit
Tour Level
Vanskelighetsgrad
Anforderung
Lett
Minimum Number of Participants to operate this Tour
Minimum antall påmeldte for å avholde tur
Mindestteilnehmerzahl
15
Price Includes
Inkludert i prisen
Preis beinhaltet
  • Buss Transport
  • Inngangsbilletter
  • Guidet tur
Food /Beverage
Verpflegung
Mulighet til å kjøpe mat og drikke under turen.
Recommendations
Anbefalinger
Empfehlungen
  • Gode sko anbefales
  • Varme, vindtette klær i henhold til været

Tour Details

Tour Details

Tour Details

Vi starter vår utflukt med å besøke fossefallene i landsbyen Hellesylt, som faller direkte ned i fjorden. Etterpå fortsetter vi gjennom idylliske steder, ville landskap av fjorder, elver og fjell før vi kommer til Europas dypeste innsjø: Hornindalsvatnet (514 moh).

Vi fortsetter langs den berømte og praktfulle Nordfjorden, som vi følger helt til Stryn. Her vil vi ta en pause og nyte litt fritid. Turen vår går langs elven Stryn, som er kjent for laksefisket, og vi passerer innsjøen med samme navn før vi når Hjelle. I nærheten av innsjøen er det besøkssenteret Jostedalsbreen Nasjonalpark: vi tar en pause og tar noen bilder for å forevige det fantastiske landskapet.

Derfra reiser vi gjennom den pittoreske Hjelle-dalen med de mange fargerike gårdene. Når veien går opp i fjellet, vil du legge merke til hvordan landskapet raskt endres fra et grønt og fruktbart landskap til et ulendt fjellandskap med imponerende topper. Rett før vi når høyfjellsplatået, vil vi ta et fotostopp ved den berømte fossen Øvstefossen. Fra en plattform vil vi kunne ta flotte bilder av dette majestetiske rart om naturen.

Deretter drar vi oppover til ca 1 476 m, i skråningene til Dalsnibba, der det på klare, solfylte dager er det mulig å glede seg over uforglemmelig natur med isbreer, snødekte fjell, innsjøer og langt utenfor bunnen av Geirangerfjorden.

Vår siste stopp på vei ned til den lille landsbyen Geiranger vil være ved Flydalsjuvet, historisk severdighet siden 1936. Her finner vi et rasteområde med tjenester og en plattform der vi kan beundre Geirangerfjorden ovenfra ... og ta bilder av skipet ditt!

Turen vår avsluttes ved Geirangerfjorden som beskrives som den vakreste fjorden i verden, og dette er ingen overdrivelse. Fjorden er omgitt av imponerende, bratte fjell og utallige fossefall og har tjent beskyttelsen av UNESCO.

Gallery

Gallery

Galerie

No items found.

Related tours

Book Tour

Book Tur

Book Tour

BOOking Link
Contact us
Duration
Varighet
Dauer
7 timer
Price from
Priser fra
Preis von
Price from
Price on enquiry
Availability
Tilgjengelighet
Verfügbarkeit
Mai 2022’ til Sep 2022'
Location
Sted
Ort
Hellesylt
Min Age
Min Alder
Mindestalter
0+
Max People
Maks personer
Max. Teilnehmer
45

Have a Question?

Do not hesitate to contact our team. we are happy to help you.

Har du spørsmål?


Ikke nøl med å ringe teamet vårt, vi hjelper deg gjerne.

Haben Sie eine Frage?

Zögern Sie nicht, unser Team anzurufen und wir helfen Ihnen gerne weiter.