Molde - Fiskeværet Bud og Atlanterhavsveien

En fantastisk måte å oppdage den idyliske fiskeværet Bud og den berømte Atlanterhavsveien, kåret til verdens fineste vei av "The Guardian".

Natur
Natur
Kultur
Kultur
Utsikt
Utsikt
Buss
Buss

Information

Information

Informasjon

Meeting point
Møtepunkt
Treffpunkt
Departure Time
Avgangstid
Abfahrtszeit
Tour Level
Vanskelighetsgrad
Anforderung
Lett
Minimum Number of Participants to operate this Tour
Minimum antall påmeldte for å avholde tur
Mindestteilnehmerzahl
10
Price Includes
Inkludert i prisen
Preis beinhaltet
  • Buss transport
  • Guidet tur
Food /Beverage Provided
Food /Beverage Provided
Recommendations
Anbefalinger
Empfehlungen
  • Gode sko anbefales
  • Varme, vindtette klær i henhold til været

Tour Details

Tour Details

Tour Details

Utflukten vår starter i Molde, administrasjonssenteret i Romsdal. Byen ligger ved bredden av Romsdalsfjorden, omgitt av åser som gir et bakteppe på 222 topper som er dekket av snø nesten hele året. Molde er også kjent som Rosebyen, takket være de velduftende rosebarnehagene som drar nytte av det milde klimaet og den fruktbare jorda i de solfylte bakkene som omgir byen. Byen har fortsatt den samme luften av ro og ro som overbeviste Ibsen om å gjøre det til sitt hjem.

Treneren vår vil ta oss gjennom noen av områdets beste skisteder før de drar ned til landsbyen Eide, med utsikt over Kornstadfjorden.

Herfra tar vi den spektakulære Atlanterhavsveien, et teknisk vidunder som forbinder øyer og skjær via en serie broer. I 2005 ble det erklært den norske konstruksjonen av århundret, mens den fantastiske kyststrekningen den dekker har gitt den statusen Nasjonal turistvei. Vi vil ha et fotostopp slik at du kan beundre broene og ta bilder. Det vil være tid til en liten tur også slik at du kan ta vakre bilder av den lokale naturen og Atlanterhavsveien.

Vi setter kursen mot Hustadvika, en vannstrekning som kan være spektakulær å se på når den er grov, men som ikke er veldig elsket av seilere. Den er full av skjærrev og små øyer. I fint vær er det fint, det er ikke uvanlig å få øye på seler og hvaler som svømmer der.

Litt lenger langs har vi et fotostopp i den herlige fiskeværet Bud, med utsikt over havet med utsikt over Bjørnsund-øyene, en gruppe øyer som en gang var hjemsted for et pulserende, blomstrende fiskersamfunn, men som nå bare er et sommerferie retrett.

På vei tilbake til Molde skal vi reise opp og ned vakre åser rundt et annet herlig naturlig innløp, Frænafjorden. På slutten av turen klatrer vi til 407 moh til utsiktspunktet Varden, hvor vi vil ha fantastisk utsikt over Romsdalsfjorden, mylderet av små øyer som ligger spredt foran byen og fjellene (Romsdalsalpene) på den andre siden av fjorden.

Gallery

Gallery

Galerie

No items found.

Related tours

No items found.

Book Tour

Book Tur

Book Tour

Book EnquiryContact us
Duration
Varighet
Dauer
3,5 hours
Price from
Priser fra
Preis von
Price from
Price on enquiry
Availability
Tilgjengelighet
Verfügbarkeit
Apr 2022’ til Okt 2022’
Location
Sted
Ort
Molde
Min Age
Min Alder
Mindestalter
0+
Max People
Maks personer
Max. Teilnehmer
45

Have a Question?

Do not hesitate to give our team a call and we are happy to help you.

Har du spørsmål?


Ikke nøl med å ringe teamet vårt, vi hjelper deg gjerne.

Haben Sie eine Frage?

Zögern Sie nicht, unser Team anzurufen und wir helfen Ihnen gerne weiter.
Book EnquiryContact us